Online coaching og online møder fylder mere og mere i Pigepotentiale. Det gør det selvfølgelig først og fremmest fordi det fungerer, og fordi det til tider kan være en rigtig god og fornuftig måde at mødes på.

Så hvis du er en af dem, som gerne vil til coach, men du har lidt svært ved at komme afsted, eller du bor langt fra en af os, så kan online coaching være noget for dig.

Måske er det transporten, der gør det svært – det kan være fordi du bor langt fra os, eller du har svært ved at afsætte den ekstra tid, som det tager at komme herhen. Eller måske er det fordi, at det du ønsker hjælp til noget, som det er svært for dig at tale om, og det vil være mere trygt for dig, at sidde hjemme hos dig selv.

Da jeg startede med online coaching, var det en smule svært og grænse overskridende for mig. Under hele min uddannelse som coach har vi talt om vigtigheden af, at have en god kontakt til den man coacher – ligesom det er vigtigt, at kunne se kropssproget og jeg havde svært ved se, hvordan jeg skulle forene det med online coaching.

Men ved du hvad?

Da først jeg havde vænnet mig til teknikken, så var det slet ikke så svært, som jeg gik og forestillede mig, at det ville være. I virkeligheden var det sværeste nok, at jeg også skulle vænne mig til, at jeg kunne se mig selv samtidig, og derfor brugte unødvendig meget energi på ikke at se alt for dum ud undervejs 😉 Men selv det har jeg vænnet mig til – og i virkeligheden, så har den jeg coacher jo altid kunne se mig, når vi var sammen, så det går nok også her.

Jeg har efterhånden et par års erfaring med online coaching, og det er super smart, at vi kan mødes uafhængig af hvor vi bor. Måske derfor bliver det også mere og mere populært, og du kan vælge lige nøjagtigt den coach du har lyst til – også selvom du ikke bor i nærheden.

Inden vi går igang skal du på Skype eller Facetime

Online coaching foregår typisk via Skype, men Facetime er også en mulighed Du skal have Skype installeret enten på din computer, tablet eller telefon, og du skal have oprettet en Skype-konto. Det er gratis at bruge Skype, når du ringer op til en anden Skype-konto, det kræver blot, at begge parter er online.

Det fungerer således, at når du har oprettet dit brugernavn, så sender du det til din coach – enten via mail, og coachen vil tage kontakt til dig på Skype – eller du finder din coach på Skype og sender en kontaktanmodning, og når coachen har accepteret din anmodning, så kan I gå igang.

For at bruge Facetime skal du have enten en Ipad eller en Iphone, og du skal have din telefon indstillet til Facetime i indstillinger.

Sådan foregår det

I aftaler en tid, fuldstændig ligesom hvis du ville komme her til coachen, men istedet for at I mødes på kontoret, så ringer op via Skype. I kan se hinanden via skærmen, og resten af coachingen foregår fuldstændig ligesom hvis I sad overfor hinanden i det samme lokale.

Fordele ved online coaching

En af de største fordele ved online coaching er fleksibiliteten.

online coachingUanset hvor i landet du bor, eller hvilket coach du vælger, så kan I mødes lige når det passer bedst i forhold til jeres øvrige aktiviteter. Vores coaches sidder rundt i landet og er ofte rundt på opgaver, men hvis I skal mødes online, så er I ikke længere afhængige af, at  skulle være i den samme by og i det samme lokale. På den måde er vi tilgængelig for dig, når du har brug for vores hjæp. Du vælger selv, hvilken af vores coaches, du ønsker at tale med, og det er ligegyldigt, om du sidder ved dit skrivebord, ligger på sofaen eller noget helt andet, og du behøver hverken at skrifte tøj eller bekymre dig om transporten.

Ulemper ved online coaching

Du skal have nogenlunde styr på teknikken, og du skal lave kaffen selv 😉

Sådan kommer du igang

  1. Du dowbloader Skype gratis lige her 
  2. Du opretter en Skype konto
  3. Du tilføjer mig som kontakt – Bente Brandstrup
  4. Du ringer til mig – via Skype – på det aftalte tidspunkt

PS Det er en god ide, at du har fundet et sted at sidde, hvor du kan tale uforstyrret i den time, som er afsat til coaching.

Hvis du har lyst til at prøve en online coaching, så skriv til mig på kontakt@ungepotentiale.dk, og jeg hjælper dig med at få kontakt til den coach du ønsker.

Du kan se en oversigt over alle vores coaches lige her

De bedste hilsner,

Bente fra Pigepotentiale

Og hvis du vil læse mere om coaching, så kan du gøre det lige her