Jeg tilbyder dig, en gratis afklarende telefonsamtale

Jeg er helt med på, at du gerne vil vide lidt mere om os inden vi får lov til at tale med din datter, og derfor tilbyder jeg en gratis afklarende samtale – med mig eller den lokale Ungepotentiale coach.

Det gør jeg, for at du kan blive helt tryg ved, at vi taler med dit barn.

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 22 91 96 97 eller du kan skrive til mig via formularen herunder. Så finder jeg et tidspunkt, hvor vi kan tales ved.

Og du er ikke forpligtet til noget efterfølgende.

Formålet med samtalen er, at du kan blive tryg ved at vi er de rigtige til at tale med dit barn, og når vi har talt sammen, så kan du efterfølgende beslutte dig for, om jeg skal sætte dig i kontakt med en af vores coaches.

Er du i tvivl om, hvem af vores coaches du skal vælge til dit barn?

Ring til mig på tlf. 22 91 96 97, så hjælper jeg dig med at finde det rette match.

Jeg hedder Bente Brandstrup, og det er mig der har startet Ungepotentiale.

Jeg er uddannet lærer og uddannelsesvejleder, og jeg har arbejdet med unge i omkring 20 år. Endvidere er jeg uddannet NLP Master Practitioner Coach, Enneagram Master Practitioner Coach, HR-Coach, Stress Coach og NLP og Enneagram træner. Jeg er optaget af børn og unges trivsel, og jeg har også engageret mig landspolitisk og har siddet i Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget i forældreorganisationen Skole og Forældre i 5 år.

Sådan foregår det

Det er mig, Bente Brandstrup – indehaver af Ungepotentiale, som modtager alle henvendelser. Når jeg ved hvor, i landet I er fra, og alderen på dit barn, så sætter jeg dig i forbindelse med den af vores coaches nærmest dig, som har erfaring med aldersgruppen. Alle coaches kan coache alle aldersgrupper, men der er nogen af vores coaches, som har specialiseret sig i børn under 10, som kræver en lidt anden tilgang.

Og når jeg har fundet en coach til dig, så aftaler I selv, hvordan og hvornår I taler sammen.

Så hvis din datter – eller søn – sidder på værelset og er ked af det, så send en besked til os herunder, eller på kontakt@ungepotentiale.dk. Så finde jeg en coach, der har tid til at tale med ham eller hende indenfor 24 timer.

Professionelle coaches

Alle vores coaches i Ungepotentiale er professionelle coaches, som Ungepotentiale har godkendt til at være veluddannede coaches med stor erfaring indenfor ungecoaching. Vi kan derfor stå inde for, at de alle har gennemgået en anerkendt coachuddannelse med praktisk træning og egensupervision. Som coach i Ungepotentiale er man en del af et landsdækkende netværk, hvor vi har specialiseret os i coaching af unge.

Ungepotentiale har coaches over hele landet.

Du finder oversigten over alle vores coaches lige her 

 

Brug formularen og fortæl mig gerne:

 

 

  • om du vil have en tid hurtigst muligt
  • om der er et bestemt tidspunkt på dagen som passer dig bedst
  • Hvor i landet du bor, så jeg kan finde den nærmeste coach

Ja tak - jeg vil gerne bestille 30 minutters gratis rådgivning

3 + 13 =