Om Ungepotentiale

Ungepotentiale er en sammenslutning af coaches, som gennem coaching og workshops hjælper helt almindelige unge til at få mere selvværd, indsigt, overskud og overblik i livet.

Ungepotentiale er ejet af Bente og Lars Henning Brandstrup. Bente er direktør og står for daglig drift af virksomheden samt afholdelse af workshops og coachinger i Nyborg.

Ungepotentiale er Bentes hjertebarn og ideen opstod tilbage i 2013, da hun deltog i følgegruppen i et trivselsprojekt i Sundhedsstyrelsen, hvor der blandt andet blev talt om en bekymrende øgning af pigernes mistrivsel. Bente fik lyst til at arbejde forebyggende med denne mistrivsel og gik i gang med at udvikle en workshop, som sætter fokus på pigernes potentialer – ideen er, at de skal se deres individuelle potentiale og få øje på, at de er gode nok – lige som de er.

Herunder finder du en oversigt over alle vores godkendte samarbejdspartnere.

Coachene har mulighed for at synliggøre samarbejdet med Ungepotentiale med badgene til højre. 

Er du også uddannet coach, og har du erfaring med unge? Hvis du har lyst til at blive en del af Ungepotentiale, så læs mere herunder:

Arbejder du med unge? Og vil du gerne have flere værktøjer til at afholde ungesamtaler? Så er vores ungecoach uddannelse måske noget for dig: