Genvejen til en hverdag med mere ro og balance – også med teenagere i familien

Jeg indrømmer gerne, at det til tider kan være hårdt at være forældre, ikke mindst når de søde små bliver til hormonsprudlende teenagere.

Teenageproblemer kan, i en periode, overskygge glæden ved at være forældre, som ellers er noget at det bedste, vi kan forestille os. Når vores børn bliver teenagere, så ved vi, at det snart er slut – inden længe forlader de os, og nu gælder det om at få mest muligt ud af dagene, mens de stadig bor hjemme.

Respekt er et nøgleord for mange teenagere.

Teenageproblemer er en del af hverdagen og kunsten i disse år handler om at finde balancen imellem den gensidige respekt, og samtidig skal du som forældre finde balancen imellem at drage omsorg, støtte, hjælpe og opdrage. Ligesom der er dage, hvor du bliver bedt om at blande dig udenom.

Mange teenagere taler om at de vil respekteres, og når du som forældre stiller krav, så bliver det ofte udlagt som mangel på respekt. Samtidig står du måske tilbage, og tænker at du også gerne vil respekteres for det store arbejde du gør for familien og så har vi balladen – hvem respekterer hvem, og hvem respekterer ikke?

Det er ikke altid nemt at følge med, og ligesom den unge er på hårdt arbejde, kan det også være en hård opgave at være forældre til en ung.

Søg hjælp inden problemerne vokser jer over hovedet

Som coach kan jeg hjælpe dig med at finde din måde at navigere i rollen som forældre til en teenager, ligesom jeg kan hjælpe dig til at takle konkrete problemstillinger, så teenageproblemerne ikke længere skal styre jeres hverdag. Ofte er det nemlig således, at når vi ændrer små ting i vores egen adfærd, så opnår vi, at vores teenageres adfærd også ændres.

Jeg hjælper forældre til teenageere med at skabe en hverdag med mere harmoni og balance

Coaching

Forældrecoaching kan være et individuelt forløb, hvor du kommer alene, eller det kan kombineres med et individuelt coachingforløb for den unge, eller det kan kombineres med familiecoaching, hvor hele familien er med.

Jeg vil gerne hjælpe jer – måske behøver det ikke være så svært.

Kontakt mig på tlf. 22 91 96 97 eller e-mail: bente@nlp-potentiale.dk

De bedste hilsner,

Bente

Jeg tilbyder også workshop til forældre “Forstå din teenager – og styrk jeres forhold”

7 + 13 =