Forstå din Teenager

Workshoppen “Forstå din teenager” henvender sig til dig, der gerne vil have et bedre forhold til din teenager.

 

Og den er udviklet på baggrund af mit arbejde med unge. Det er efter ønske fra de piger, jeg møder i coaching og på workshoppen PigePotentiale. Pigerne har nemlig flere gange sagt: ”Vil du ikke nok fortælle min mor og far om det her, så kan det være, at de bedre kan forstå mig”. Og det vil jeg da så hjertens gerne, og det er ikke nødvendigt, at jeg kender dit barn, du kan sagtens være med alligevel.

Forstå din teenager

Pigerne fortæller, at de er trætte af:

✲ At blive behandlet som et lille barn

✲ Manglende tillid

✲ Misforståelser

✲ Skænderier

Enneagrammet kan hjælpe dig til at forstå din teenager lidt bedre

Mit vigtigste værktøj er Enneagrammet, som beskriver 9 forskellige motiver for vores adfærd. Enneagrammet kan forklare os, hvorfor vi har den adfærd, vi har. Samt gøre os opmærksomme på de unikke talenter, som vi også indeholder. Og når du kender dit eget og din datters motivation, så bliver det nemmere for dig,  at respektere og håndtere jeres forskelligheder.

Bedre kommunikation giver harmoni og balance i jeres forhold

Bedre kommunikation giver mere harmoni og balance i jeres forhold

skaermbillede-2016-09-22-kl-10-57-11

Vi skal også arbejde med kommunikation, såvel den bevidste som den ubevidste

 

✲ Hvad er det du går og fortæller dig selv?

✲ Om dig selv, og om dit forhold til din teenager?

✲ Er det støttende i din hverdag?

✲ Og fremmer det kommunikationen imellem jer?

Når du bliver bevidst om, hvilke signaler du ubevidst sender til din teenager, så har du mulighed for at kommunikere mere støttende og derved opnå en bedre kontakt.

Jeg glæder mig til at møde dig, og det vil være mig en stor fornøjelse, at hjælpe jer til en harmonisk hverdag.

Og ja, du må gerne deltage, selvom du er forældre til en dreng – udbyttet er det samme.

Praktisk

Workshoppen afholdes onsdag den 26. oktober kl. 19 – 21:30

Der vil være kaffe/the, vand og lidt sødt i pausen.

Du vil få en mappe med de materialer og metoder vi bruger.

Pris 350,-

Vil du med?

Så tilmeld dig med det samme. Der er max 12 pladser

Kurset afholdes på adressen Åløkke Alle 5-7, 5000 Odense C

Du tilmelder dig, ved at skrive til mig på bente@nlp-potentiale.dk eller ringe på tlf. 22 91 96 97.

Jeg glæder mig til at møde dig.

De bedste hilsner, Bente

Du kan også skrive til mig her

10 + 5 =