Pigepotentiale Podcasten

 

Podcast PigepotentialePigepotentiale Podcasten – Podcasten, hvor vi tør at tale om det hele. Også om det, der gør naller, er pinligt og om alt det andet, der fylder i dit liv som ung pige.

Alt det, du ikke rigtigt tør at spørge andre om

I pigepotentiale Podcasten kommer vi ind på alt det, du ikke rigtigt tør at spørge nogen om i forhold til puberteten (jeg ved, hvor pinligt det kan være at tale om i klassen), forældre (arghhh), alkohol og fester, forelskelse, følelser, mobning, skilsmisse og meget mere. I podcasten tør vi at sige tingene højt og være ærlige – så du får svar på alle de der pinlige eller følsomme emner.

Brug ungepanelet og eksperterne

I virkeligheden er du eksperten i dit eget liv. Det må du aldrig glemme. Men sommetider er det rart at få andres input og øjne på udfordringer, følelser og oplevelser. Det er derfor, jeg har startet denne podcast. Og det er også derfor, at jeg inviterer mit ungepanel og eksperter ind i podcasten. Så du kan bruge deres svar og syn på emner som: alkohol, stress, mobning, livet som skilsmissebarn, seksualitet og ensomhed. Vi tør at tale om det hele.

Her er dine forældre ikke med på en lytter

Podcasten er lavet til dig, og derfor taler vi også rent ud af posen og pakker det ikke ind i voksensprog med løftede pegefingre eller rynkede pander (du kender din mors ellers fars ansigtsudtryk, ik?). Fordi dine forældre ikke er med i samtalen, kan vi være 100% ærlige og kalde en spade for en spade.. Det gør det hele lidt lettere, ik?

Du kan høre podcasten på Itunes, eller bruge linket herunder.

Louise Kyhn

 

Noter til podcast skrives af Louise Kyhn

Louise bor med hendes kæreste i Horsens, og hun er ved at uddanne sig til Eventkoordinator. I fritiden spiller hun med i Palsgaard Sommerspil, som kor og ensemble.

Louise er – udover at hun er god til at skrive – en meget kreativ pige, som elsker at tegne og lave smykker. Derudover elsker hun at snakke, nyde teaterforestillinger og musik, samt en cafétur med hendes veninder og at bage.

 

Tema: Identitet – hvem er jeg

Skærmbillede 2016-08-08 kl. 19.01.59Bente er taget en tur til Lyngby til en samtale med Christina Bendix, som arbejder som diætist og mentor, hvilket hun har gjort i ca 10 år. De første par år arbejdede hun med kost og ernæring, og hjalp folk med at få balance i et kaotisk liv, hvor man spiser med sine følelser. Hun arbejder primært med unge, som har det svært med mad og sin egen krop, ved at rådgive dem, som en slags støtte til at få det bedre med sig selv, også uden det nødvendigvis handler om kost – men måske mere om identitet, og det store gennemgående tema er identitet – hvem er jeg.

Du finder podcasten lige her

Skoleskift, start på ungdomsuddannelse

Fil 30-08-2016 22.30.11Episode 2 er indspillet i samarbejde med Rikke og Laura, og den handler om det med at skulle skifte skole, primært i forbindelse med starte på en ungdomsuddannelse.

Du kan høre podcasten her

 

Pigepotentiale podcasten – intro

PIGE potentiale Podcast_3000x3000px_72dpi_FINALDagens podcast er en introduktion til Podcasten Pigepotentiale. Pigepotentiale er en podcast til unge, om unge og den indspilles i samarbejde med unge. Dagens gæst er Michela på 16 år som bor i Søndersø. Hun har netop afsluttet 9. Klasse og starter på Gymnasiet efter sommerferien.

Her kan du lytte til podcasten

Her kan du skrive til pigepanelet

9 + 5 =