Signe Maibom Krøjgaard er coach i Ungepotentiale

Jeg er coach i Ry. Jeg møder unge i dag, som oplever, at de lever efter en slags uskreven lov om, at det de gør og den de er, enten er rigtig eller forkert. At det ikke er godt nok bare at være. Det presser de unge, som hele tiden jager usynlige idealer.

Jeg hjælper de unge med at genfinde troen på, at de er præcis, som de skal være lige nu. Sammen undersøger vi, hvordan de kan være med i både de nære og de større fællesskaber, så det passer godt til dem. Hvordan de kan føle sig værdifulde – ikke mindst på de dage, hvor de også føler sig sårbare. Som konsulent og coach i min egen virksomhed har jeg de seneste to år hjulpet unge med at udvikle meningsfulde og stærke relationer med hinanden, fordi først når vi er trygge i et fællesskab kan vi være åbne for at blive motiveret, modtage læring og dermed udvikle os.

Sådan foregår coaching hos Signe

Når vi ses til en session, gør jeg meget ud af at skabe et trygt rum, hvor din teenager kan mærke, at det er OK selv om det måske er nyt – og at der ikke er en rigtig eller forkert måde at være til coaching på.

Coaching kan foregå i mit hjemlige kontor på min privatadresse, online/på telefonen eller ved, at vi går i skovene omkring Ry. Den første session vil altid være ved et fysisk møde, så vi har de bedste forudsætninger for at lære hinanden at kende. Ved den første coaching finder vi også ud af hvor ofte og hvordan din teenager foretrækker at mødes.

“Jeg er ikke den eneste, der føler, at jeg laver fejl, når noget er svært”

 

“Det er lettere at sætte ord på det, jeg tænker og føler”

Citater fra to piger på 14 år, der spiller fodbold og deltog i et af Signes gruppeforløb:

Uddannelse

  • Coach fra Mindjuice Academy
  • Speaker fra Mindjuice Academy (uddannelse i at brænde igennem– eller at tale så folk får lyst til at lytte)
  • Under uddannelse som mentaltræner og certificering som neuropsykologisk coach i Empowermind
  • Kandidat i statskundskab
  • Kurser i positiv psykologi, arbejdsmiljøledelse og innovationsledelse

Nuværende virke

  • Selvstændig coach og coach i Ungepotentiale
  • Træningsmakker: Jeg skaber og gennemfører workshops og forløb sammen med grupper af unge, som giver dem stærke og meningsfulde fællesskaber i skolerne og i idrætslivet.
  • Proceskonsulent: Jeg hjælper organisationer og institutioner med at finde frem til hvordan de kan
    skabe endnu bedre rammer for gode fællesskaber for de unge i fremtiden.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Udover unge coacher jeg ledere, politikere og andre voksne, for vi kan alle sammen have brug for støtte, når vi gerne vil ændre ting hos os selv. Jeg har været frivillig coach i Røde Kors. Idræt har altid været en del af mig, og jeg spiller stadig fodbold. For mig er holdsport meget mere end motion. Det er fællesskab, oplevelser, grin, ansvar, at give og bede om hjælp og at få det til at fungere godt med mennesker, som ikke er mine bedste venner. Det udvikler jeg mig af. Indimellem står jeg på sidelinjen som holdleder og træningslejr-mor, hvor jeg er hende der spotter og hjælper piger, som føler sig overset eller utrygge.

Privat er jeg gift, og vi har to teenagepiger (12 og 15 år) og en hund. Før jeg blev selvstændig coach, har jeg over 12 års erfaring fra en helt anden verden, nemlig det offentlige, hvor jeg har været leder i 6 af årene. Min modigste beslutning var at sige mit gode faste job op og starte på en frisk, fordi jeg ville arbejde helhjertet for flere meningsfulde og stærke fællesskaber blandt de unge.

Her kan du skrive direkte til Signe