Mor datter tid

 

 

ER DU MOR?           

Føler du nogle gange det kan være svært at nå at få snakket ordentlig med din datter?

ER DU DATTER?

Ønsker du en aften med din mor hvor der kun er fokus på jer to?

 

Tid er en mangel vare

Vi lever i en tid, hvor vi ofte oplever af have for lidt tid. Hverdagen er fyldt med skole, arbejde, fritidsinteresse og pligter. Vi har en masse vi skal nå og ofte glemmer vi tiden til dem, der står os nærmest og måske i virkeligheden er de aller vigtigste

I pigepotentiale møder vi af og til piger, hvis største ønske er mere tid sammen med deres mor i hverdagen. Det vil vi gerne hjælpe jer med. Derfor afholder vi samtale saloon, som er en aften hvor du som mor og du som datter kan komme og få en hyggelig aften

En aften med mor og datter tid

D. 31. oktober kl. 19 – 20:30 afholder vi Samtale Saloon for mor og datter. Denne aften lægger vi op til en hyggelig aften, hvor I har mulighed for at tale sammen uden forstyrrelser. I får også muligheden for at blive endnu klogere og nysgerrige på hinanden via en række værktøjer og øvelser, som vi præsentere jer for. Vi præsenterer jer blandt andet for:

  • Det nonverbale kropssprog
  • Hvad den gode samtale er
  • Oplæg til samtaler (mor og datter)

Hvem er vi?

Vi er pigepotentiale som består af 10 coaches rundt i hele landet. Vi arbejder primært med unge coaching som består af 1:1 sessioner. Derudover afholder vi workshops, foredrag og andre arrangementer.

 

Det er GRATIS at deltage.

Aftenen afholdes på:

Kohavevænget 9, 5800 Nyborg,

Hvis der er spørgsmål eller andet kan vi kontaktes på tlf. 22919697

 

Aftenens facilitatorer er Bente Brandstrup og Line Poulsen

 

 

 

 

Bente Brandstrup

Underviser og indehaver af Pigepotentiale.

Bente er uddannet lærer og uddannelsesvejleder. Hun har arbejdet med unge i omkring 20 år. Endvidere er hun uddannet NLP Master Practitioner Coach, Enneagram Master Practitioner Coach, HR-Coach, Stress Coach og NLP og Enneagram træner.

 

Line Poulsen

Praktikant hos Pigepotentiale

Line er ny uddannet Life- business coach hos Sofia Manning. Oprindeligt er hun uddannet serviceøkonom med speciale i event.

Det er GRATIS at deltage.

Aftenen afholdes på:

Kohavevænget 9, 5800 Nyborg,

Hvis der er spørgsmål eller andet kan vi kontaktes på tlf. 22919697