Infomøde om at være coach i Pigepotentiale

Har du et ønske om at coache unge?

Og vil du gerne med i et fællesskab med andre dygtige professionelle unge coaches?

 

Så er det at være coach i Pigepotentiale måske noget for dig…

Vi afholder 2 helt uforpligtende online infomøder, og er der ingen af datoerne som passer dig, så tilmeld dig alligevel, vi sender efterfølgende optagelsen ud til alle tilmeldte. På infomødet vil du kunne høre mere om Pigepotentiale, hvordan fællesskabet fungerer og hvilken betydning det kan have for dig i din virksomhed. Du vil også kunne møde Pigepotentiale coach Ninna Rosendal, som fortæller om hvorfor hun i snart 5 år har været med i Pigepotentiale.

Tilmelding til infomøde mandag d. 2/5 kl. 15:30 – 16:30

Tilmelding til infomøde fredag d. 6/5 kl. 14:30 – 15:30

Jeg hedder Bente Brandstrup, og det er mig der har startet Pigepotentiale. Jeg er uddannet lærer og uddannelsesvejleder, og jeg har arbejdet med unge i omkring 20 år. Endvidere er jeg uddannet NLP Master Practitioner Coach, Enneagram Master Practitioner Coach, HR-Coach, Stress Coach og NLP og Enneagram træner. Jeg er optaget af børn og unges trivsel, og jeg har også engageret mig landspolitisk og har siddet i Hovedbestyrelsen og Forretningsudvalget i forældreorganisationen Skole og Forældre i 5 år.

Jeg har afholdt ungesamtaler i over 20 år, og jeg startede Pigepotentiale i 2017 med henblik på at hjælpe endnu flere unge fra mistrivsel til trivsel.