Ninna Rosendahl Madsen er Ungepotentiale coach på Bornholm

Erfaring

Jeg har over 15 års erfaring med coaching og andre typer samtaler med børn, unge og voksne. Både i Ungepotentiale, i firmaer og i egen virksomhed hjælper jeg hver dag mennesker mod en bedre udgave af dem selv og opnå en bedre forståelse af sig selv og dermed også af andre.

Sådan foregår coaching hos Ninna

Når du kommer til mit samtalelokale, går du ind i venteværelset. Så henter jeg dig når jeg er klar

Under samtalen stiller jeg spørgsmål for at hjælpe dig frem til det du ønsker, vi laver nogle øvelser, du får nogle redskaber og øver os sammen, på det du ønsker at forbedre. Nogle gange laver vi kropsøvelser eksempelvis i forhold til at finde ro til eksamen el lign. Hvad præcis du har brug for, aftaler vi sammen.  

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt. Du får vand/te/kaffe. Du er meget velkommen til at have en voksen med til samtalerne, hvis du ønsker det. Hvor ofte du skal komme, aftaler vi den første gang.

Samarbejde med Ninna udviklede jeg mig meget så jeg nu har meget mere kendskab til mine evner og dermed mere selvtillid til at sætte grænser.

Emilie, skoleelev.

Uddannelse

  • Life & Business coach
  • Psyko- og familieterapeut, MPF
  • Læge eksamineret massør
  • Personlig Træner

Nuværende virke

  • Selvstændig Coach og Familieterapeut.
  • Underviser på Coachkurser
  • Instruktør i div. Motionsformer indenfor fitness/gymnastik
  • Ungepotentiale coach

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring:

I mere end 15 år har jeg coachet unge, voksne og familier. Jeg har underviser på uddannelser og har holdt kurser og workshops med fokus på selvværd og trivsel. Dette både for børn, unge og voksne. Som familieterapeut har jeg ofte hele familien i behandling og det kan også være en mulighed for jer der ønsker coaching.

Jeg taler hver dag med unge der føler jeg udenfor fællesskabet, har det svært med sig selv og sine relationer. Derudover er præstations-angst og skole udfordringer og manglende tro på sig selv, også nogle af de emner jeg møder oftest.

Her kan du skrive direkte til Ninna