Ungecoach i Nyborg, Bente Brandstrup

Mark Kjær er Ungepotentiale coach i Svendborg

Erfaring

Jeg hedder Mark Kjær og er 27 år, jeg er bosat på idylliske Tåsinge hvor jeg bor i et stort gammelt bondehus.

Med en baggrund som ICI-certificeret coach og ejer af enkeltmandsvirksomheden MindZgo, hvor jeg arbejder med unge for at hjælpe dem med at:

 • Styrke deres selvbillede
 • finde balancen mellem privatliv og uddannelse
 • slippe dit Tankemylder og mindske ” tankekarusselen”
 • Motivation for skolegang, sportsaktiviteter, sociale forbindelser og aktiv deltagelse i klasseundervisningen.
 • kropsbevidsthed
 •  kunne stille sig op og præsentere med mod og overskud

Jeg mener, at det er afgørende for unge at tro på sig selv og deres evner samt at finde harmoni mellem deres personlige og faglige liv. Jeg bruger konkrete værktøjer til at hjælpe de unge med at definere deres destinationsmål og bryde dem ned i håndterbare procesmål, så de kan opleve succes på deres rejse. Jeg tror på, at hver enkelt af os skal være “Kaptajn på vores eget skib,” og med min holistiske tilgang inden for coaching, konkrete værktøjer, kropsbevidsthed og livsopfattelse har jeg skabt grobund for trivsel.

Sådan foregår coaching hos Mark

Coaching hos mig finder sted på min adresse på Vornæsvej på Tåsinge, hvor jeg har mit kontor. Alternativt kan det foregå online eller i vores skønne natur.

Når du besøger mig, vil du blive mødt med imødekommenhed, empati og tillid.

Sammen vil vi tage turen til mit coachinglokale, som ligger i nogle af de smukkeste omgivelser på Sydfyn. Der vil være forfriskninger klar til dig ved ankomsten, og der vil vi sammen finde nøglen til, hvor præcis du gerne vil hen i dit liv, hvad enten det er i morgen eller om 10 år.

Jeg stiller spørgsmålene men i sidste ende er det dig der har svaret, da jeg tror på, at vi alle bærer vores egen nøgle til at opnå vores succes og tilfredshed.

Det er min passion at etablere en god “rapport.” Dette betyder, at jeg møder dig der, hvor du befinder dig i dit liv.

Her kan du se mit hus, hvor har jeg bor med min forlovet søs, og vores hund Kevin. Det er også her, at jeg har mit coaching lokale.

Som ungecoach tror jeg på vigtigheden af at støtte og vejlede unge i deres selvrealisering og udvikling, da jeg selv har oplevet de udfordringer, de kan stå over for. Jeg tror på, at trivsel er nøglen til både faglig og personlig succes, og med min holistiske tilgang til den enkelte skaber jeg værdi og processer der styrker deres selvbillede og præstationer.

Mange af de unge jeg møder føler sig ikke gode nok, de har svært ved at være sig selv i fællesskabet. De unge føler sig usikre og har svært ved at finde ud af, hvad de har lyst til, og det kan sætte sig som somatiske symptomer som mavepine, hovedpine, uro i kroppen og søvnløshed. Nogle udvikler endda angstlignende tilstande, og det vil jeg gerne være med til at hjælpe de unge ud af.

De lidt ældre unge mennesker, der kommer hos mig, er typisk i gang med en uddannelse og er blevet i tvivl, om de er på den rigtige vej, om kæresten er god nok, om de har de rigtige venner, ser ud på den rigtige måde, dyrker og dyrker nok sport. En stor del af dem lider også af FOMO (Fear Of Missing Out).

Gennem coaching hjælper jeg de unge til at indse, at de er gode nok, præcis som de er og ikke behøver lave om på sig selv for at passe ind. Vi taler om, hvordan de har det, og sammen finder vi den rigtige vej, så der igen bliver balance i hverdagen og de får det godt igen.

Uddannelse – certificeringer

 • ICI Certificeret coach hos Empowermind.
 • Ryla ( Rotary youth leadership awards )
 • Fundamental course wim hof
 • 2024 Begynder på Life Academy Integrativ Psykoterapeut

Nuværende virke

 • Selvstændig coach – FORSIDE | MindZGo
 • Jeg afholder foredrag, om min snørklet vej til hvor jeg er i dag, med misbrug, alkohol, mobning, og lavt selvværd, Mit foredrag er en påmindelse om, at vi alle har vores unikke rejse, og selv når vejen virker fyldt med udfordringer, er der altid håb. Vi kan skabe vores egen succes, uanset hvor vi kommer fra.
 • Kontaktperson for unge.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Mark

I min fritid dyrker jeg triatlon, laver kuldeeksponering, bevidstvejrtrækning, og yoga. Jeg elsker at gå ture, være i haven, og at omgive mig med gode venner samt familie.

Øvrige Erfaringer:

 • 3 års erfaring med Coaching.
 • Coach på FGU Svendborg samt FGU Syd- Midtfyn.
 • 3 år erfaring som mentor på Falsledkro for tjenerelever

Her kan du skrive direkte til Mark