Coach i Skanderborg

Lene Sonne er Ungepotentiale coach i Slagelse

 

Erfaring

Jeg har over 20 års erfaring med coaching, mentorsamtaler og andre typer samtaler med børn, unge og voksne. I Ungepotentiale, hos kommuner og i min egen virksomhed har jeg samtaler med mennesker, som hjælper dem til at forstå og værdsætte sig selv.

Mange samtaler fører til, at den unge får et bedre selvværd og en bedre selvtillid og får øje på sine ressourcer og talenter. Med det som udgangspunkt falder forståelsen for andre mennesker ofte bedre på plads. Jeg har også mange års erfaring i rådgivning til forældre.

Sådan foregår coaching hos Lene

Jeg har lokale i en virksomhed sammen med flere andre behandlere. Virksomheden hedder Synergi. Når du går ind ad døren, kommer du direkte ind i venteværelset. Her er masser af plads til, at du kan sætte dig. Så det gør du bare. Så henter jeg dig dér.

Inden vi begynder samtalen, fortæller jeg dig, at jeg har tavshedspligt. Det betyder, at du trygt kan fortælle, hvad du gerne vil, og stole på, at det ikke kommer videre til andre. Jeg fortæller også, at hvis jeg stiller et spørgsmål, som du ikke har lyst til at svare på, så er det helt i orden.

Under samtalen stiller jeg spørgsmål til dig for at finde ud af sammen med dig, hvad du gerne vil have hjælp til. Du behøver ikke vide det på forhånd. 

I slutningen af samtalen aftaler vi, hvornår du skal komme igen.Coach i Skanderborg

Uddannelse

 • Kognitiv mentor
 • Filosofisk coach 
 • Dybdeterapeut fra Dybdeterapeutisk Institut i Ebeltoft 
 • Drama- og teateruddannelser
 • Mesterlære i tydning af drømme

 

Nuværende virke

 • Selvstændig mentor, coach og familierådgiver
 • Ungepotentiale coach
 • Underviser på workshops i ”Stifinder – find vej i dit liv”
 • Tydning af drømme
 • Foredrag om sensitive mennesker

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

 Anden erfaring

 • Forfatter til 3 bøger om sensitive børn og unge sammen med en psykolog. 
 • Mere end 25 års erfaring med at tyde drømme

Her kan du skrive direkte til Lene