Coach i Skanderborg

Katrine Michaelsen Søndergaard er Ungeepotentiale coach i Skanderborg

Erfaring

Jeg er eksamineret og certificeret Lifecoach og søvncoach fra AtWork. Jeg har desuden valgt at udvide min coachuddannelse med en certificeret stresscoachuddannelse fra Bjarne Toftegaard.

Jeg arbejder ud fra det princip, at vi alle har de ressourcer, der skal til, for at skabe det liv, vi hver især drømmer om. Den vigtigste ressource i en ung teenagers liv er troen på sig selv. Troen på at man kan lykkes. Som coach i Ungepotentiale, handler det for mig om at synliggøre det potentiale, vi hver især rummer. Samtidig er det vigtigt at finde egne styrker via bevidste handlinger og tanker. Det hjælper jeg din teenager med at få frem i lyset. På den måde, vil din teenager stå stærkere i sig selv og have nemmere ved at klare de udfordringer, som man vil støde på i livet.

Sådan foregår coaching hos Katrine

For mig er det vigtigt at skabe et trygt og tillidsfuldt rum for samtale. Jeg er lyttende og nærværende, og vi tager et skridt ad gangen, i det tempo, der er behov for.

Jeg har til huse i et hyggeligt lokale i hjertet af Skanderborg med kig til Skanderborg sø.
Jeg praktiserer desuden coaching online eller samtale/coaching i naturen, så en session kan også være, hvor vi går en tur sammen i rolige omgivelser, alt imens vi taler om det, der er vigtigt for din teenager.

Coach i Skanderborg

Husk at tale pænt til dig selv – på samme måde som du taler til en god ven

Uddannelse

 • Coaching og konflikthåndtering
 • Coachuddannelse
 • Søvncoach
 • Stresscoach
 • Master stresscoach
 • Mindfulnessinstruktør med overbygning specialiseret til børn og unge og mindfulness på arbejdspladser
  – både enkeltvis og i grupper.

Nuværende virke

 • Ud over at være en del af Ungepotentiale, og hjælpe unge til trivsel, har jeg min egen virksomhed
  www.re-mind.dk.
 • Her hjælper jeg både unge – og forældre med decideret stresscoaching.
 • Jeg afholder workshops i at slippe angst for eksamen – så de unge kan gå til eksamen med mere ro i maven og hovedet og i at blive rustet til et år på efterskole – med alt hvad det indebærer ift. nervøsitet, angst, mødet med det nye, dét at stå alene samt eget selvbillede.
 • Jeg har desuden forløb til mødre, som jeg hjælper med at skabe mere livsglæde, autencitet og balance i sig selv – og familielivet.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

 Anden erfaring

Flere og flere – også unge mennesker – rammes af stress. Og der kan være mange grunde til, at man får stress.
Jeg arbejder både forebyggende og behandlende inden for stress, og hjælper med at skabe en hverdag i balance, inden for de rammer der passer din teenager.

Den unge vil få de redskaber der skal til, for selv at tage aktive valg, og hermed sikre, at stressen ikke tager overhånd eller vender tilbage – det gælder også den ganske almindelige hverdagsstress, vi alle kender til. På den måde, vil han/hun fremover være i stand til selv at tage styringen over, hvad han/hun ønsker, gør og prioriterer.

Jeg har desuden selv to døtre i teenagealderen og kender derfor til alt, hvad der rører sig i deres verden.

Velkommen hos Katrine Søndergaard, coach i Skanderborg, Adelgade 102A. Bybus 102 stopper lige ved døren (Ole Lund Kierkegaards Stræde/Adelgade).

Her kan du skrive direkte til Katrine