Heidi Valbjoern coach i Dronninglund

Linda Nørgaard Rostrup er Ungepotentiale coach i Silkeborg

Når jeg coacher, er mit mål at hjælpe teenagere med at få øje på nye sider af sig
selv, turde fejle og tro på sig selv.

Igennem årerne har jeg mødt mange teenagere med selvkritiske tanker, bekymringer og overtænkning. Unge der føler sig ofte ensomme, har mistet troen på sig selv og har tanker som ”er jeg go nok”, ”hvad tænker de andre mon”. Det kan resultere i angst, tankemylder, skolefravær og fysiske symptomer som hoved- og mavepine, hjertebanken, søvnløshed og nedsat koncentration.

Gennem samtaler i trygge og fortrolige rammer finder vi ind til det, din teenager er mest motiveret for at arbejde med. Og i fællesskab får vi sat nogle overskuelige mål. Coachingen kan også suppleres med den metakognitive terapi, hvor vi arbejder med at lære at håndtere tankerne.

Jeg har gode erfaringer med unge der efter få samtaler har fået redskaber til øget selvværd og er kommet videre med det der føles rigtigt for dem.

Sådan foregår coaching hos Linda

Et coachingforløb hos mig starter altid med en uforpligtende samtale med jer forældre, hvor i får lov til at fortælle lidt om jeres barn og jeres forventninger til
forløbet.

En coachingsession kan foregå enten på mit hjemmekontor eller i jeres hjem. Det
kan også være online eller under åben himmel. Jeg bor lige ved skov og sø, så det
kan også være en gåtur i rolige omgivelser. Det er min erfaring, at det for nogle er
lettere at tale om det svære, når de går side om side og kroppen er i bevægelse.  Hvad der passer jer bedst, aftaler vi nærmere.

Du er værdifuld uanset hvad du præsterer og hvem du er

Uddannelse

  • NLP Coach og Unge Practitioner
  • Sundhedscoach fra At Work.
  • Sygeplejerske og Sundhedsplejerske
  • Dertil har jeg tillægsuddannelser i projektledelse og neuropædagogik samt kurser i den svære samtale, eksamens- og præstationsangst og konflikthåndtering

 

Nuværende virke

  • Coach i Ungepotentiale
  • Sundhedsplejerske
  • Udover at være coach i Ungepotentiale er jeg også indehaver af Unges-trivsel hvor jeg blandt andet samarbejder med efterskoler. Det betyder, at et par gange om måneden flytter ind på efterskoler hvor jeg laver workshops og har coachingsamtaler med elever, lærer og ledelse.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Samtaler med Linda gjorde, at jeg overvandt min frygt og lærte at tro på, at jeg er god nok som jeg er

Ung pige i forløb

Bare tak …. Utroligt hvad bare fire samtaler med dig har gjort for vores datter

Mor til teenager i forløb

Anden erfaring

Arbejdet med børn og unge har altid interesseret mig. Som ung var jeg spejderleder, og sidenhen frivillig leder for trivsels- og skilsmissegrupper for børn og unge. Jeg er inspireret af den Meta kognitive tankegang og elsker at nørde i positiv psykologi. 

Jeg bor ved Silkeborgsøerne med min mand og teenagedatter. Sammen har vi tre børn på hhv. 15, 21 og 24 år.

Her kan du skrive direkte til Linda