Anne

Anne Koch-Christensen er Ungepotentiale coach i Nyborg

Erfaring

Jeg har 18 års erfaring i samtaler med børn og unge, som folkeskolelærer, coach og mentalrobusthedstræner. Jeg er særlig optaget af at booste de unges selvværd, så de tør tro på, at de er gode nok som de er, at de ikke skal lave om på sig selv, og at de har tillid til egne evner. Jeg er inspireret af den positive psykologi og har set, hvordan den tilgang kan flytte fra mistrivsel til trivsel med de rigtige værktøjer.

Sådan foregår coaching hos Anne

De fleste af mine coachingsessioner foregår over telefonen, Teams eller en walk and talk. Vi kan også sidde i et hyggeligt lokale i et kontorfællesskab, der ligger i Nyborg. Det første møde bruger vi til at lære hinanden at kende og til at mærke, om der er kemi, om du har tillid til, at jeg kan hjælpe dig. Hvis vi indgår en aftale, skræddersyer jeg et forløb, som passer lige netop til dig. Dine forældre eller andre du holder af er velkomne til at deltage i starten af vores første møde.

I mødet med mig vil I opleve imødekommenhed, nærvær og tillid. Jeg vil gøre mit bedste til at forstå dig/jer og hvad det er, som udfordrer. I et forløb hos mig er man i trygge hænder, jeg er uddannet til at hjælpe dig/jer og har stor erfaring med børn og unge mennesker. Vi vil ud fra en forventningsafstemmende samtale, lave det forløb, som passer til dig/jer.

Coaching kan også foregå under en gåtur f.eks langs vandet.

I min dagligdag oplever jeg desværre ofte mistrivsel hos mine elever, og det er især de unge der lider. De føler sig ikke gode nok, de har svært ved at være sig selv i fællesskabet, og især Corona har udfordret det sociale liv, og gjort det svært for mange at få genetableret de gode, sunde relationer. De unge føler sig usikre og har svært ved at finde ud af, hvad de har lyst til. Det kan sætte sig som somatiske symptomer som mavepine, hovedpine, uro i kroppen og søvnløshed. Nogle udvikler endda angstlignende tilstande, og det vil jeg gerne være med til at hjælpe de unge ud af.

De lidt ældre unge mennesker, der kommer hos mig, er typisk i gang med en uddannelse og er blevet i tvivl, om de er på den rigtige vej, om kæresten er god nok, om de har de rigtige venner, ser ud på den rigtige måde, dyrker og dyrker nok sport. En stor del af dem lider også af FOMO.

Gennem coaching hjælper jeg de unge til at indse, at de er gode nok, præcis som de er og ikke behøver lave om på sig selv for at passe ind. Vi taler om, hvordan de har det, og sammen finder vi den rigtige vej, så der igen bliver balance i hverdagen og de får det godt igen.

Uddannelse

  • I 2003 blev jeg uddannet lærer og efterfølgende har jeg taget følgende uddannelse og certificeringer:
  • Master i positiv psykologi, AUU
  • True North Mentor, Nicolai Molke Leth
  • Mental Robusthedstræner, Eva Hertz
  • Stressmaster; Lisbeth Fruensgaard
  • Certificering i brugen af karakterstyrker, Mads Bab

Nuværende virke

  • Ungepotentiale coach
  • Skolelærer
  • Mentalrobusthedstræner
  • Underviser i stresforbyggelse 

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Jeg arbejder i folkeskolen og har gjort det i 18 år. Mit fokus har altid været på trivsel og robusthed. Som skolelærer er du med til at danne, uddanne og klæde børn og unge mennesker på til at være livsduelige. Det er vores kerneopgaver og især trivsel er min kæphest, derfor har jeg gjort meget ud af i min rolle som klasselærer at give mine elever redskaber, der kan styrke deres trivsel. Det kan fx være dit mindset, der skal hjælpes på vej fra fixet til growth, det kan være at stoppe dine negative tankemønstre, eller at bruge dine karakterstyrker mere og på nye måder. Jeg brænder for at få dig til at være den bedste udgave af dig selv uden at lave om på den, du er. Få dine potentialer frem. Udover at være skolelærer arbejder jeg også som mentalrobusthedstræner i en kommune, hvor jeg underviser i et 20 timers stressforebyggende program. Her er målgruppen dog voksne, men jeg har sideløbende deltaget og undervist i et europæisk forskningsprojekt med fokus på børn og unges robusthed i målgruppen 12-14 år.

Udover mit fokus på positiv psykologi vil jeg gerne hjælpe børn og unge mennesker med at få enderne til at hænge sammen i hverdagen. Jeg oplever dagligt, at mine elever føler sig stressede og ikke kan overskue de ting, de skal i løbet af ugen. Det kan jeg hjælpe dem med og vil gerne dele ud af mine erfaringer som stressmaster og mentalrobusthedstræner.

Privat er jeg gift og har to børn på 12- og 15 år. I min fritid holder jeg af at være sammen med min familie og venner, gå tur med hunden, løbe og svømme.

Her kan du skrive direkte til Anne