Ungecoach i Nyborg, Bente Brandstrup

Bente Brandstrup er Ungepotentiale coach i Nyborg

Erfaring

Jeg har over 20 års erfaring i samtaler med børn og unge som lærer, uddannelsesvejleder og coach. Jeg er særlig optaget af at booste de unges selvværd, så de tør tro på at:

 • De er gode nok, som de er

 • De ikke skal lave om på sig selv

 • De har alt, hvad de har brug for indeni. De skal stole på sig selv 

Jeg er inspireret af den positive psykologi, og jeg har set, hvordan den tilgang kan flytte unge fra mistrivsel til trivsel – med de rigtige værktøjer.

Sådan foregår coaching hos Bente

De fleste af mine coachingsessioner foregår online på Zoom, men du er også velkommen hos mig på kontoret i Nyborg.

Jeg har kontor i en ombygget garage, der ligger for enden af indkørslen til vores hus.

Coaching for børn og unge er som en vejledning, hvor jeg som coach, hjælper dig med at blive bedre til ting, du gerne vil opnå eller forstå. 

Under coaching-samtaler kan du tale om, hvad der er vigtigt for dig, som f.eks. skole, sport, eller hvordan du har det. Jeg stiller spørgsmål for at hjælpe dig med at finde de løsninger, som er de rigtige for dig.

Coaching handler om at opdage dine styrker og lære, hvordan du kan bruge dem mest hensigtsmæssigt.

I mødet med mig vil I opleve imødekommenhed, nærvær og tillid. Jeg vil gøre mit bedste til at forstå dig/jer og hvad det er, som udfordrer. 

Coaching kan også foregå under en gåtur f.eks langs vandet.

Mange af de unge jeg møder føler sig ikke gode nok, de har svært ved at være sig selv i fællesskabet. De unge føler sig usikre og har svært ved at finde ud af, hvad de har lyst til, og det kan sætte sig som somatiske symptomer som mavepine, hovedpine, uro i kroppen og søvnløshed. Nogle udvikler endda angstlignende tilstande, og det vil jeg gerne være med til at hjælpe de unge ud af.

De lidt ældre unge mennesker, der kommer hos mig, er typisk i gang med en uddannelse og er blevet i tvivl, om de er på den rigtige vej, om kæresten er god nok, om de har de rigtige venner, ser ud på den rigtige måde, dyrker og dyrker nok sport. En stor del af dem lider også af FOMO (Fear Of Missing Out).

Gennem coaching hjælper jeg de unge til at indse, at de er gode nok, præcis som de er og ikke behøver lave om på sig selv for at passe ind. Vi taler om, hvordan de har det, og sammen finder vi den rigtige vej, så der igen bliver balance i hverdagen og de får det godt igen.

Uddannelse

 • NLP og Enneagram Trainer
 • Stress coach, SDU
 • Team coach, SDU
 • Enneagram Master Practitioner, NLP huset i Valby
 • NLP Master Practitioner, NLP huset i Valby
 • Uddannelsesvejleder, UCL
 • Lærer, UCL

Nuværende virke

 • Ungepotentiale coach
 • Indehaver Ungepotentiale
 • Indehaver SKOLECOACH
 • Coach trainer/underviser i Skolecoach

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Jeg har igennem mange år interesseret mig for unges trivsel – og jeg har afholdt ungesamtaler, siden jeg startede som uddannelsesvejleder i 1998. Mit fokus har altid været på trivsel og robusthed. Jeg brænder for at få dig til at være den bedste udgave af dig selv uden at lave om på den, du er. Udover at være ungecoach i Nyborg, så er det også mig, der er indehaver af Ungepotentiale samt SKOLECOACH.

I SKOLECOACH uddanner jeg ungecoaches, og min primære målgruppe er lærer og pædagoger, der arbejder med unge. I SKOLECOACH tilbyder jeg også coachingforløb for lærere, og jeg afholder workshops på skoler.

Privat er jeg gift og har en hjemmeboende søn samt kontorhunden Sparky. I min fritid holder jeg af at være sammen med min familie og venner, gå tur med hunden, spille lidt golf og lytte til inspirerende bøger og podcast.

Her kan du skrive direkte til Bente