Pigepotentiale coach i Koebenhavn

Bente Wonsild er Ungepotentiale coach i København Ø

Erfaring

Bente W. har to coachinguddannelser: en handlingsorienteret og en forståelsesorienteret. Bente er også uddannet Enneagram Master, NLP Practitioner og stressvejleder. Bente W. har en lang erhvervserfaring, og hun har arbejdet som coach i de seneste 6 år.  Som coach i København arbejder Bente W. med alle slags mennesker, der har brug for at tale med en neutral person om det, der volder problemer i livet.

Sådan foregår coaching hos Bente

Som Ungepotentiale coach i København ønsker Bente W. at hjælpe unge, som bakser med følgerne af et lavt selvværd. Bente W. lytter, og hjælper med at afklare, sætte retning og mål. Herefter lægges I i fællesskab en plan for, hvordan udfordringerne kan håndteres anderledes i fremtiden.

Bente W. oplever, at unge ubevidst spænder ben for sig selv. Det giver udfordringer både socialt og i skolen. Hun møder også alt for mange unge, som er hæmmet af stor nervøsitet i en eksamenssituation. Det vil hun gerne være med til at afhjælpe. Når en ung opnår en ny forståelse af sig selv, og ser sig selv og sine relationer i et nyt lys, så bliver Bente W. glad.

“Jo mere du holder af dig selv jo mere kan andre holde af dig”

Uddannelse

  • Bente W. har to coachinguddannelser: en handlingsorienteret og en forståelsesorienteret.
  • Uddannet Enneagram Master
  • NLP Practitioner
  • Stressvejleder
  • Bente W. har en lang erhvervserfaring

Nuværende virke

  • Ungepotentiale coach
  • Censor på CBS og erhvervsakademierne
  • Frivillig i Offerrådgivningen

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Ved siden af Ungepotentiale har jeg min egen virksomhed, hvor jeg coacher og rådgiver voksne om job og arbejdsliv. Derudover er jeg censor på CBS og erhvervsakademierne. I min fritid er jeg frivillig i Offerrådgivningen, løber, spiller tennis og hygger mig med min familie.

Jeg bor i Skovshoved med min mand og sammen har vi tre døtre på 14, 17 og 20 år.

Her kan du skrive direkte til Bente