Pigepotentiale coach i Horsens

Majbritt Graugaard Jensen er narrativ coach og terapeut i Ungepotentiale Horsens

 

Erfaring

Som menneske, coach og terapeut banker mit hjerte for unge.

Jeg har 20 års erfaring i at føre samtaler med og vejlede unge mennesker, der på den ene eller anden måde føler sig udfordret eller utilstrækkelige. Det kan bl.a. være emner som usikkerhed, angst, mistrivsel, perfektionisme, skolevægring, eksamensangst, lavt selvværd, familiekonflikter seksualitet, ensomhed m.m.

Det er vigtigt for migat den enkelte føler sig tryg og anerkendt, så vi sammen kan ”vende livets udfordringer”, snakke den unges potentiale frem og få skabt de bedste betingelser for den ønskede udvikling – få sprog for det der er svært og troen på sig selv tilbage.

I samtalen med de unge er det vigtigt for mig at gøre det muligt, at de unge kan kigge på sig selv med nye øjne og finde ud af, hvad der er vigtigt, hvad der har værdi. Hos mig får de hjælp til at frigøre sig fra den negative historie/identitetsfortælling og mulighed for at lyse på det, de kan, ved og vil og derigennem skabe et nyt sted at stå. Gennem spørgsmål og øvelser er det mit ønske at skabe refleksion, så de unge på bedste vis kan få mulighed for at åbne nye døre i forhold til at træde ind i nutiden og fremtiden. Jeg arbejder meget eksternaliserende. Det vil sige, at det ikke er den enkelte, der er problemet, men problemet der er problemet. På den måde bliver problemet/udfordringen mere distanceret i stedet for at bosætte sig i den enkelte.

Som forældre til Sara, som lider af angst har Majbritt været en kæmpe støtte, sparringspartner og altid stået klar med råd og vejledning. Vi sætter pris på hendes ærlighed og evne til at give os forældre og Sara troen på, at vi sammen kunne klare efterskoleåret. Majbritt har været god til at udfordre og eksponere samtidig med at lytte og mærke, hvornår grænsen er nået. Majbritt er positiv og har en engageret personlighed, som ønsker det bedste for alle omkring hende.

Kenneth og Trine Sejr

Forældre til pige med angst, 16 år.

Sådan foregår coaching og terapi hos Majbritt

Hos mig bliver du inviteret ind i mit hyggelige samtalerum på min hjemmeadresse, hvor intet er for stort eller småt at tale om. Jeg vil være åben, lyttende samt nærværende. Ofte vil jeg bruge en tavle til at skrive centrale sætninger, værdier og færdigheder ned – din viden vil blive foldet ud. Du ved bedst og det er din stemme der tæller.

Walk & talk i den nærliggende skov er også en mulighed.

Jeg tilbyder online samtaler hvis du er over 18 og bor langt væk – Jeg anbefaler normalt, at den første samtale er med fysisk fremmøde.

Tilkøb af forældresparring/samtaleforløb er også muligt.

Offentlig transport:

Bus 107 Horsens/Skanderborg stopper 300 m fra døren.

Bus 112 Horsens/Østbirk/Vestbirk stopper 700 m fra døren.

Allerede på den første dag kunne vi mærke Majbritts åbenhed, omsorg og tillidsvækkende personlighed. Vi har haft et rigtig godt samarbejde og dialog om vores dreng, Nicklas, som har været meget betydningsfuldt og lærerigt. Jeg har oplevet, at hendes grundlæggende tilgang har været at ville SE ham og se bagom, hvad der driver ham i hans adfærd og tilgang til relationer. Hun har med tålmodighed, åbent sind og oprigtigt nysgerrighed, stillet sig selv tilgængelig som både fagperson og menneske.

Jeg oplever Majbritt som et yderst mentaliserende menneske, og hendes evne til at forstå de unge mennesker og arbejde relationelt og narrativt træder tydeligt igennem i det hun siger, og det hun gør.

Bettina

mor til Nicklas 16 år

Majbritt er meget omsorgsfuld og kærlig. Gennem vores samtaler, hvor vi har arbejdet med min angst, har hun hjulpet mig med at gennemføre et efterskoleår/forløb. Jeg har fået mod på at arbejde med min komfortzone og arbejde med mig selv.

Sara

Efterskoleelev, 16 år

Uddannelse

 • Narrativ Coach og Terapeut, Dispuk Århus
 • NLP Practitioner med speciale i unge
 • Grunduddannelse i kognitiv metode, Kognitiv center Fyn, psykolog L Iversen
 • Skole/uddannelsesvejleder
 • Læreruddannet

Nuværende virke

 • Ungecoach i Horsens
 • Frivillig ungerådgiver i Samtalehuset Dispuk- Århus
 • Efterskolelærer/trivselsmedarbejder
 • Skole/uddannelsesvejleder
 • Individuelle trivsels- og gruppesamtaler

Jeg havde i en periode svært ved at få venner. Majbritt gav mig ro i maven og nogle ideer til at arbejde med problemerne og få dem løst på en ordentlig og god måde. Hun fik mig til at tro på at jeg er god nok, som den jeg er.

Lasse

Gymnasieelev, 17 år

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Det var en rigtig tryg og behagelig oplevelse at komme til samtale hos Majbritt. Hun er virkelig fantastisk til det hun gør! Majbritt har lært mig mange værdifulde teknikker til at håndtere forskellige situationer i mit liv. Jeg føler mig virkelig stærkere og mere selvsikker takket være hende. Hendes evne til at lytte og støtte mig uden at dømme er virkelig imponerende. Jeg er meget taknemmelig for de samtaler jeg har haft med hende.

Rachel Lara

Studerende, 19 år

Mere om Majbritt

I samtalen med den unge er det vigtigt for mig at gøre det muligt at kunne kigge på sig selv med nye øjne og finde ud af, hvad der er vigtigt, hvad der har værdi. Hos mig får den unge hjælp til at frigøre sig fra den negative historie/identitetsfortælling og mulighed for at lyse på det de kan, ved og vil – skabe en ny positionering, hvor den enkelte tør stå ved sig selv og.

Yderligere er det af stor betydning for mig, at den enkelte ikke har en følelse af at stå alene, men mærker at have betydning for andre og derved stå stærkere. Gennem decentrerede spørgsmål og øvelser er det mit ønske at skabe refleksion så den unge på bedste vis kan få mulighed for at åbne nye døre i forhold til at træde ind i nutiden og fremtiden.

Jeg arbejder meget eksternaliserende. Det vil sige, at det ikke er den enkelte, der er problemet, men problemet der er problemet. På den måde bliver problemet/udfordringen mere distanceret i stedet for at bosætte sig i den enkelte.

Anden erfaring

 • Gruppeleder for gruppesamtaler – Sundby Horsens

Her kan du skrive direkte til Majbritt