Ungecoach i Nyborg, Bente Brandstrup

Dorte Søllingvraa Jepsen er Ungepotentiale coach i Gråsten (Rinkenæs).

Erfaring

Jeg er uddannet coach og terapeut hos Life Academy.

Rummelighed og tillid er for mig vigtig, så samtalen med den unge kan blive en ligeværdig dialog. Relationen vil være det centrale, og jeg afstemmer mine værktøjer efter den unges behov. Sammen udforsker vi overbevisninger, tanker og følelser. Så jeg kan skabe de bedste betingelser for, at den unge kan hjælpe sig selv.

Jeg tror på, at det ikke er samtalen hos mig, der gør en forskel – men det vi sammen vælger, der skal være fokus på fra gang til gang. Ofte kan det være nye vaner, der skal trænes og som vi skal træne vores muskler – skal vi også træne vores tanker og nye vaner. Sammen aftaler vi fra gang til gang, hvad der skal være fokus på til næste gang.

Sådan foregår coaching hos Dorte i Gråsten (Rinkenæs)

På grund af en vandskade i vores hus tilbyder jeg pt kun coaching online. Når vi er hjemme igen, vil det også være muligt at komme hos mig i Rinkenæs (Gråsten), hvor jeg har kontor i vores underetage.

For mig er det vigtigt, at den unge tør være sig selv. I samtalen stiller jeg spørgsmål for at finde ud af sammen med den unge, hvad der skal være fokus på. Vigtigt for mig er at skabe et rum, hvor den kunne tør være sårbar og være sig selv.

Uddannelse

  • Coach og Terapeut, Life academy
  • Vejledning og vejleder, Vejledning og Samfund, vejledning i fællesskaber og gruppevejledning og vejledning og individ. Diplomuddannelse UCSyd.dk
  • Reikihealer
  • HD i regnsskab

Nuværende virke

  • Unge coach i Gråsten 
  • Livsbalance, coaching og terapi til unge og familier der har været ramt af kritisk sygdom
  • Balance v Dorte Søllingvraa (regnskabsassistance til små og mellemstore virksomheder)

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Jeg har gennem mange år interesseret mig for trivsel. Og jeg brænder for, hvordan vi bedst muligt kommer gennem de livskriser, vi møder på vores vej.

Privat er jeg gift, og sammen har vi to drenge (16 og 22 år) samt en bonussøn på 26 år. Før jeg blev selvstændig coach, har jeg over mange års erfaring fra en helt anden verden indenfor regnskab og bogholderi. I mit private liv har jeg levet i en sammenbragt familie med de udfordringer, det kan bringe. Jeg er bonusmor til en skøn fyr med adhd/asperger, vores yngste søn på snart 17 var i behandling for kræft i 2009-2011 – og den midterste har været skyggebarnet. Min fornemste opgave har været at få dem alle godt igennem og at de trives.

Tidligere administrativ medarbejder/frivillig koordinator for gruppeforløb og medvirkende til iværksættelse af relevant støtte for patienter og pårørende i Kræftens bekæmpelse.

Jeg brænder derfor for, at de unge trives. At de mærker, at de er ekspert i deres eget liv. At forældrene (eller andre nære omsorgspersoner) altid vil være den trygge base, men at jeg kan som ungecoach tage den unge i hånden og hjælpe på vej.

Her kan du skrive direkte til Dorte