Tina Ørneborg Wisler er Ungepotentiale coach i Galten

 

Erfaring

Jeg har 6 års erfaring i at føre samtaler med børn, unge og voksne. De sidste 3 år har jeg primært coachet unge til at se sine egne potentialer ved at støtte dem i at tro på sig selv og finde ind til lige netop deres ressourcer.

Jeg coacher hver dag unge i at finde værdien i at acceptere sig selv, så de
opnår større trivsel og kommer til at tro på egne evner/kompetencer.

Sådan foregår Coaching hos Tina

Når du kommer til en coaching hos mig, ringer du på, så kommer jeg og henter dig ved døren. Enten går vi op på 1. salen og snakker i mit hyggelige værelse eller måske går vi en tur i de lokale kornmarker. Formen finder vi ud af sammen, når du kommer.

Jeg oplever, at det for nogle kan være lettere at tage de svære samtaler, når vi er ude i naturen. Ved en coachingsession hos mig stiller jeg dig spørgsmål, som kan hjælpe dig med at finde frem til det du ønsker at forandre i dit liv. Hvis det giver mening, så kan det være vi bevæger os rundt sammen på gulvet i nogle øvelser, der kan støtte dig i din(e) udfordring(er).

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt, så mit rum er dit fortrolige rum til at fortælle mig om din historie. Du må gerne tage en voksen med, hvis du har brug for det. Den første gang ligger vi sammen en plan for, om du ønsker at være i et forløb hos mig.

Uddannelse(/kurser):

  • NLP practitioner ungecoach ved skolecoach
  • Enneagrammet basis ved Skolecoach
  • Ungecoach ved Ungepotentiale
  • Multimediedesigner med fokus på marketing og kommunikation

Nuværende virke:

  • Selvstændig Coach
  • Social Vicevært for unge i alderen 18-25 i startboliger
  • Frivillig facilitator/Gruppeleder i
  • Selvhjælp Skanderborg

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Jeg har i mange år været holdleder for min datters håndboldhold. Her har jeg altid interesseret mig for unges individuelle velbefindende såvel som deres rolle i fællesskabet. Her har jeg ofte arbejdet med deres mentale tilstand, hvor fokus har været på selvværd og trivsel. Via mit arbejde som Social Vicevært arbejder jeg til dagligt med unge, der har udfordringer med diagnoser, som f.eks. ADHD, ADD, og/eller Autisme. Her coacher jeg dem i at finde mestringsværktøjer, der kan støtte dem til at få en hverdag, hvor de kommer til at tro på de kan være en del af fællesskabet

Her kan du skrive direkte til Tina