Ungecoach i Nyborg, Bente Brandstrup

Nanna Rehfeldt er Ungepotentiale coach i Furesø, Hareskovby

Jeg er uddannet coach hos Sofia Manning, og udover det er jeg gymnasielærer med fagene dansk og psykologi, sps-koordinator og vejleder.

Jeg taler med unge mennesker hver dag både individuelt og i grupper. Jeg møder mange unge mennesker, der fx føler sig ensomme, har mistet troen på sig selv og bekymrer sig om, hvorvidt de er ’gode nok’. De tænker også på alle deres valgmuligheder og er bange for at vælge forkert, fx studievalg. Flere unge har selvkritiske tanker og føler ikke, at de er en del af fællesskabet.

For mig er relationen med den unge meget vigtig, og jeg er god til at møde den unge, hvor de i samtalerne føler sig set, mødt og hørt. Det skaber grobund for trivsel og mestring af hverdagens små og store udfordringer, såvel som i skolelivet og i privatlivet.

 

Ved hjælp af få redskaber lærer jeg den unge at tage ejerskab over eget liv. Jeg oplever, at den unge finder og genfinder glæden ved de ting, der ellers har været svære.

For mig er det enkelte menneske unikt, og jeg motiveres af at se den unge blomstre og stå stærkt i sig selv.

Jeg er rummelig og rolig, og jeg oplever altid, at den unge meget hurtigt finder tillid og slapper af i mit selskab.

Sådan foregår coaching hos Nanna i Hareskovby

Et coachingforløb hos mig starter med en uforpligtende samtale med jer forældre, hvor I kan fortælle lidt om jeres barn/unge og også om jeres forventninger til forløbet.

En session kan enten foregå online eller i jeres hjem. Det kan også være en gåtur i Hareskoven i rolige omgivelser. For nogle kan det være rart at tale om svære ting, når kroppen er i bevægelse, og omgivelserne er naturen. Det er, hvad der passer jeres barn bedst.

Uddannelse – certificeringer

  • Coach, v. Sofia Manning
  • Vejleder og sps-koordinator i gymnasieskolen
  • Gymnasielærer med fagene dansk og psykologi

Nuværende virke

  • Unge coach i Hareskovby
  • SPS-koordinator, vejleder og underviser i gymnasieskolen
  • Coachtræner hos Sofia Manning

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Mere om Nanna

I min fritid nyder jeg gå- og løbeture i Hareskoven, og jeg svømmer også en gang om ugen. Derudover er jeg et familiemenneske, og jeg elsker at være sammen med mine tre teenagere, der i dag er 19, 17 og 15 år og også at være sammen med gode venner.

Her kan du skrive direkte til Nanna