Heidi Valbjoern coach i Dronninglund

Heidi Valbjørn er Ungepotentiale coach i Dronninglund

Erfaring

Jeg har, som coach i Dronninglund, arbejdet med både børn, unge og voksne i mange år. Og i de sidste 2 år som professionel coach.

Både i Ungepotentiale og i egen virksomhed hjælper jeg hver dag mennesker mod en bedre udgave af dem selv.

Sådan foregår coaching hos Heidi

Coaching i Dronninglund kan foregå hos klienter, i sportsforeninger, i virksomheder eller i mit firma på hjemmeadressen. Jeg har solid erfaring som coach træner ved en af landets førende coaching uddannelser. Pt. er jeg også mentor og assistent for en af landets førende business coaches på en ny uddannelse i København. 

Privat, bor jeg i Rørholt ca. 4 km udenfor Dronninglund med min mand Dan og vores to døtre.

Til daglig arbejder jeg som Bioanalytiker på Aalborg Universitetshospital, hvor jeg fungerer som sundhedsfaglig supervisor med coaching som speciale. Udover at være coach i Dronninglund har jeg også coaching på banen – forløb, hvor jeg hjælper klienter og deres hunde med at nå deres mål. Ligeledes har jeg også holdundervisning for hhv. hvalpe og voksne hunde og deres hundeførere (børn, unge og voksne). Hovedfokus er at lære hund og fører at samarbejde, så vi bliver tydeligere i vores kommunikation og kropssprog, så hundetræningen bliver en fornøjelse for begge parter.

Pigetotentiale mere om Heidi

Vi har alle en historie – men vi er ikke vores historie

Uddannelse

  • Uddannet Bioanalytiker
  • Uddannet Life- og Business coach

Nuværende virke

  • Bioanalytiker på Aalborg Universitetshospital
  • Hundetræner med henblik på Agility konkurrencer
  • Coach i egen virksomhed: www.heidivalbjorncoaching.dk 

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Jeg elsker at arbejde med mennesker og jeg er uddannet Life- og Business coach. 

Jeg er optaget af hjernens evne til forandring og udvikling. Jeg er især optaget af, hvordan jeg kan lære børn, unge og voksne, at det aldrig er for sent at udvikle sig, lære nyt og omsætte ny viden til handling.

Min familie og jeg har i en årrække haft alvorlig sygdom tæt inde på livet, og derfor er jeg specielt optaget af glæden i hverdagen. Alt for mange mennesker lever deres liv i weekenden.

Jeg er hundetosse med stort H. Jeg elsker at undervise, og træne hunde. Jeg træner med henblik på Agility konkurrencer.

Når jeg ikke arbejder som Bioanalytiker på Aalborg Universitetshospital, driver jeg min egen coaching virksomhed: www.heidivalbjorncoaching.dk  

Jeg er tosset med farver og jeg glæder mig meget til at møde dig.

Udover at være coach i Dronninglund har jeg også coaching på banen – forløb, hvor jeg hjælper klienter og deres hunde med at nå deres mål. Ligeledes har jeg også holdundervisning for hhv. hvalpe og voksne hunde og deres hundeførere (børn, unge og voksne). Hovedfokus er at lære hund og fører at samarbejde, så vi bliver tydeligere i vores kommunikation og kropssprog, så hundetræningen bliver en fornøjelse for begge parter.

 

Her kan du skrive direkte til Heidi