Maria Scherling er Ungepotentiale coach på Amager

Erfaring

At være ung kan indebære en vis mængde ensomhed. Når jeg siger ensomhed, mener jeg ikke, at man ikke har nogle gode og støttende venner eller familie omkring sig. Når man er ung følger en masse tanker med, som man ofte kan føle sig alene med. ”Er jeg mon den eneste der har sådan nogle tanker?” eller ”Er jeg den eneste der har det sådan her?” De tanker er ikke nødvendigvis nogle, som man har lyst til at dele med sin familie eller sine venner.

I mine unge år stiftede jeg selv bekendtskab med nogle af de udfordringer, som vi arbejder med hos Ungepotentialet og jeg ville have ønsket, at jeg havde haft en coach der kunne have støttet og guidet mig. Selv når livet ser gråt eller mørkt ud, har du en mulighed. En mulighed om at foretage en ændring, som gør at vi får det mest og bedst mulige ud af livet.

Som coach bliver jeg drevet af, at støtte og guide unge mennesker som dig til at nå frem til, at du er lige præcis som du skal være og guide dig til at finde de muligheder som står til din rådighed. Målet for mig er at hjælpe dig til at blive mere robust og til at kunne håndtere de udfordringer du måtte have inde på livet – uden at det er dem der fylder det hele. At få lavet nogle gode og brugbare måder at tænke på, så du bliver bedre til at håndtere, når du står overfor noget der er ubehageligt. Du skal leve DIT bedste liv.

Sådan foregår coaching hos mig på Amager

Når du vælger en coaching session eller forløb hos mig har vi allerede haft en afklarende samtale. For mig er det alt afgørende, at du føler dig tryg igennem vores coaching sessioner. Jeg vil derfor give dig muligheden for at vælge, om du har lyst til at være i trygge rammer hjemme hos dig, hvis du bor på Amager, om det skal foregå online eller om du vil komme hjem til mig på hjemmeadressen i Dragør, hvor vi selvfølgelig kun vil være du og jeg – det er selvfølgelig helt okay, hvis du vil have din mor eller far med den første gang. 

Vores session vil altid tage udgangspunkt i, hvor du er på den pågældende dag og det vil derfor altid være okay, hvis vores session ændre sig. Jeg vil altid høre dig, hvordan du har det. Er der noget specifikt der fylder lige netop nu, som vi skal samtale ud fra eller har du mest af alt brug for en generel samtale omkring din trivsel. Efter en time runder vi af og aftaler om eller hvornår vi skal se hinanden igen. Du vil personligt opleve mig som imødekommende, tryghedsskabende og nærværende – du vil kunne regne med mig som coach igennem hele forløbet. I mens du er i et forløb hos mig, vil du have den mulighed, at du kan ringe eller skrive til mig i mellem vores sessioner, hvis du har behov for dette.

Du er faktisk mere end okay, lige præcis som den du er

Uddannelse

  • Pædagog – med 13 års erfaring indenfor specialpædagogik.
  • Life & business coach fra Sofia Manning.

Nuværende virke 

  • Ressourcepædagog på Løjtegårdsskolen i Tårnby kommune
  • Selvstændig coach.
  • Ungepotentiale coach.

Gratis afklarende samtale

Du er altid velkommen til at booke en gratis 30 min afklarende samtale inden opstart af et forløb.

Anden erfaring

Jeg har de sidste 13 år arbejdet som specialpædagog med børn og unge, som har været udfordret på den ene eller anden måde. Jeg arbejdede næsten 10 år på Frejaskolen i Københavns kommune, som er en skole for børn med Autisme som primær diagnose. Her udover havde mange børn sekundær diagnoser såsom ADHD, OCD, angst eller depressioner. Mit arbejde handlede om at skabe gode og trygge relationer til børnene og udarbejde og udføre pædagogiske forløb, så børnene udviklede sig bedst muligt og var i god trivsel. Udover at være coach, arbejder jeg i dag på en folkeskole i Tårnby kommune. Her er jeg en del af skolens kompetencecenter, hvor jeg er ansat som ressourcepædagog. Som Ressourcepædagog arbejder jeg med børn, som har brug for ekstra guidning og støtte i hverdagen. Her udover hjælper jeg med at skabe gode
og trygge rammer for børnenes fællesskab i klasserne. Privat er jeg gift med Mikkel og sammen bor vi i Dragør med vores 2 drenge på 7 og 12 år og med vores hund Marley.

Her kan du skrive direkte til Maria