Unge som har været til coaching siger efterfølgende:

“For mig har coaching hos Bente åbnet op for mange ting jeg ikke selv havde set. Hun har givet mig selvindsigt og hjulpet mig til at lære mig selv at kende. Da jeg startede vidste jeg ikke hvad coaching rigtig var, men jeg har fundet ud af at hun hjælper mig med at stille mig selv de spørgsmål som jeg ikke selv kan. Hun er utroligt venlig og får en til at føle sig tryg”

Sabrine, 24 år

En mor som har været til coaching med sin datter siger efterfølgende:

“Vi har brugt Bente til at få snakket om vores indbyrdes forventninger til hinanden som mor og datter, da vi havde en lidt svær periode med mange diskutioner og misforståelser indbyrdes.

Det hjalp meget på stemningen i huset – til glæde for os alle 4 – og det har gjort at jeg nemmere får sagt fra, inden jeg bliver rigtig gal.

Trunten har fået ro på inden i, og har nemmere ved at rumme sig selv igen. Og det aller bedste har været, at der nu er blevet færre konflikter herhjemme også mellem pigerne. Jeg tror, at mange familier på et tidspunkt med et par halvstore unger og en travl hverdag, har brug for at finde rytmen igen.

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale Bente, det er nogen gange bare nemmere at få tingene fortalt på neutral grund.”

Annette, mor til datter på 11 år

Coaching er et tilbud til alle unge, der har en udfordring i hverdagen, som de gerne vil have hjælp til at få løst.

Hvis du er blevet nysgerrig efter at vide mere om coaching, så kan du læse mere her

Unge som har deltaget i Workshoppen fortæller:

Jeg syntes det med vores mål, var rigtig godt. Det hjalp mig til at indse, at det faktisk var muligt og ikke så umuligt, som jeg hidtil havde troet.

Laura 9. klasse

Det virkede godt, at vi havde de små tests inden for læringsmetoder, og at vi fandt vores egne styrker.

Malene 1.G

Jeg syntes at det har været helt fantastisk, at være med i PigePotentiale. Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg har lært rigtig meget – både om mig selv, og om andre.

Katrine 9. klasse

Jeg kan virkelig godt lide enneagrammet. Det kunne fortælle mig noget om mig selv, og hvorfor jeg reagere, som jeg gør i forskellige situationer.

Sofie 2.G

Forældre som har deltaget i forældreworkshoppen fortæller:

En rigtig god og givende dag. Konkret og brugbart med fri snak og eksempler fra egne teenagere. Det var rart at få talt om det jeg går og tumler med og dejligt at få en konkret plan med hjem i forhold til hvad jeg vil ændre fremover.

Berit, mor til søn på 19

Jeg fik rigtig meget ud af de samtaler vi havde i løbet af dagen. Det gav mig mulighed for at reflektere og Bentes spørgsmål fik hjulpet mig til at se tingene fra en anden side.

Isabella, mor til datter på 14

En super god dag med sparring og læring. Dagen er sammensat, så det tilsammen giver et godt udbytte og jeg fik noget ud af det hele.

Vibeke mor til datter på 14